Állj meg egy pillanatra

Nehezen indult el ez az oldal. Nem azért, mert ne tudtam volna az első pillanatban is, hogy mit szeretnék. Azért, mert eddig nem jött el az ideje. Évek kellettek ahhoz, hogy teremtsek egy kis időt arra, hogy a munka és a család mellett legyenek perceim mással is foglalkozni. Aztán pénzt kellett gyűjtenem a weboldalra, hogy elkészíttessem. Aztán úgy éreztem tartozok a világnak ezzel. azzal, és törlesztettem. Végül beteg lettem, és elvette egy csomó időmet és energiámat, hogy megőrizzem az egészségemet. De az oldal gondolata és tartalma egyre fejlődött bennem, és társakat is találtam a fejlesztéséhez, a tartalom menedzseléséhez.

Végül egy újszülött megszületése – akit magamban mindig csak Almamagnak hívtam – és a koronavírus váratlan egyidejűsége meghozta bennem az elhatározást, hogy most kell elindítanom. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az én fejemből pattant ki az ötlet. Az elmúlt években megtanultam figyelni arra, amit Isten próbál nekem elmondani. Nem mindig sikerül meghallanom, mert rohanok és rengeteg a dolgom, de esténként mielőtt elalszom, és hajnalban, mielőtt kibújok az ágyból, imádkozom: legyen meg a Te akaratod. Aztán hallgatok. Vajon mi lehet ezzel vagy azzal Isten akarata? Próbálom megérteni, és megtenni, amit kér.

A Storybook így született. Egy oldal, aminek létrehozásában én csak egy eszköz voltam, és vagyok. Magokat szórok az életem útján, hátha olyan földre hullik, amelyiken szárba szökken.